Zaloguj się by mieć dostęp do całości serwisu
Nov
06
2013 |
Jak to w "kuchni"(z przymrużeniem oka)
dodany przez EdwardSkwarcan o godz. 17:52:25 A
A
A
w kuchni trzeba solić czasem mówiła mi kuchareczka bez przesady jednak z masłem cukier dobry jest w ciasteczkach gdy zakalec się upiecze trudno ugryźć w ustach rośnie przypaloną chwalisz pieczeń kucharzowi jest radośniej miód prawdziwy bardzo dobry spadź potrafi z nieba lecieć gdyby jeszcze sztuczne pszczoły bez przesady w gardle piecze coś przyprawić trzeba pieprzem ktoś powiedział - po co kluczyć choć najtańsze nie najlepsze zatkajdziura miodek sztuczny przy cukrzycy dobry słodzik nie za dużo lecz z umiarem bowiem można dostać mdłości gorczycę się też dodaje odrobinę trzeba chrzanu słodko kwaśny sosik zrobić najłatwiej o wodę z kranu dla osłody dodać miodzik są dostępne inne zioła jest też czosnek i cebula łatwo słodząc wody dolać biegając wiecznie do ula kiedy w zębach marchew zgrzyta i surowy karp na stole pewnie była niedomyta więc wystąpić mogą torsje czasem kucharz się obrazi jeśli nie pochwalą dania lecz surowe trudno strawić są warsztaty gotowania Tylko zalogowani użytkownicy mog? czytać i dodawać komentarze |
Autor: EdwardSkwarcan
Dołaczył/ła: 22.04.2012 15:28:23 Miasto: LutczaData urodzenia: - Zarejestruj się by mieć dostęp do wszystkich opcji serwisu. Inne teksty autora: bilans......
modlitwa do Św.Walentego...
przedwiośnie...
październikowo...
miłosne ostatki...
gorąca niedziela...
pożegnanie lata...
świt...
Pamiętnik kochliwego młod...
Pamiętnik kochliwego młod...
Pamiętnik kochliwego młod...
» wszystkie teksty Informacje: » Tekst czytany był: 737 razy. » Dodano 1 komentarzy do tekstu. » Tekst lubi 3 osób. |
Użytkowników Online
|